VI tilbyder: CMS-system og webshop

Med et CMS tager man skridtet videre i forhold til HTML/CSS, og et såkaldt CMS (Content Management System) gør det muligt at redigere din side direkte i internet browseren. Et CMS kræver ingen erfaring med webprogrammering og er generelt meget let at finde rundt i.

Med CMS er det muligt at tilføje utroligt mange spændende funktioner som et forum, afstemninger, nyhedsbreve eller en blog. Vore CMS’er er programmeret som Open Source. Det er et “program” med et stort internationalt netværk af brugere, som udvikler på CMS’et dagligt.

Det er desuden muligt at bygge en webshop på dit CMS. Webshop-løsningen gør det muligt at have en fuldt fungerende webshop med Dankort-betaling samt et uendeligt antal produkter og kategorier. Ligesom CMS’et er det Open Source og utroligt let at tilføje nye funktioner, ændre i kategorierne eller hvad man ellers kan ønske sig.

Selvom et CMS og en webshop-løsning er enkle at arbejde med, kan det fra starten godt virke lidt uoverskueligt. Derfor tilbyder detfunger.dk vores egne manualer til begge systemer, både generelle på begynderniveau, men også manualer, der stiller skarpt på netop kundens område af interesse.

Recent Posts