Detfunger – Webdesign der virker!

Detfunger – Webdesign der virker!

detfunger.dk leverer, som navnet antyder, hjemmesider der fungerer – funger. Vi gør op med de mange hjemmesider, der kan alt for meget i forhold til, hvad kunden har behov for. Det handler om, at hjemmesider skal fungere – både teknisk, men især også, hvad angår brugervenlighed.

I samråd med kunden skærer vi ind til det reelle behov, og herfra bygger vi hjemmesiden op om et grafisk koncept og programmerer ren HTML, PHP, eller ligger et CMS eller en webshop på – hvis dette er besluttet.

Med en bred vifte af branchens bedste freelancere er vi i stand til at producere hjemmesider i alle kategorier, fra almindelige visitkortsider til store webshops og portaler.

At prisen samtidigt også “funger” er jo ikke så dårligt i tider, hvor økonomien spiller en væsentlig rolle.

Kontakt os trygt for et uforbindende møde, så vi kan få jer online. detfunger.dk er den digitale webafdeling hos reklamebureauet Degn Marketing.

Konceptet

detfunger.dk tilbyder professionelt webdesign til private, virksomheder og foreninger. detfunger er webafdelingen af reklamebureauet Degn Marketing, placeret i Haderslev. Konceptet er vores vigtigste force, vi laver webdesign, der virker!

Detfunger har som mål at lave websider, der passer til kundens behov, budget og værdier. Vi er nede på jorden og bruger tid på at forstå kundens behov, og sælger ikke bare en kæmpe (og dyr) løsning, med uendeligt mange funktioner, som kunden ikke har brug for. Vi er derimod til at snakke med og vil rådgive om, hvad der er nødvendigt i situationen.

Recent Posts